21 mar 2007, 16:21

за теб ще мина и през ада 

  Poesía
993 0 0
за теб ще мина и през ада...
би ли могъл да живееш в мрака.
би ли могъл да спиш спокойно когато знаеш че има някой в опастност
моята любов аз за нея твърдите окови ще разбия
гадните дяволи ще убия
от ада ще избягам през мрака ще премина
и ще стигна чак до рая
ще прмина и през господ за моята любов
и като я видя ще и кажа едно малко и невинно 'обичам те'
след това отново ще се върна в ада
и всеки ден ще преминавам през ада мрака и рая за едно малко
'обичам те'
и така всеки ден любовта ми ше започва отново и отново
докато не усетя как бие сърцето ти
да изпиташ това което чуствам и аз
за да бъдем двама
толкова е лесно да го кажеш толкова е трудно да го почустваш
просто ме разбери аз не мога без теб а ти дали можеш?

© Жицата Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??