За тебе, братче, давам всичко,
което във сърцето си държа.
Защото ти си ми едничко,
затуй на теб ще подаря...
Мечти, любов, желания, копнежи,
спокойствие, надежда, не пари.
Най-вече здраве, щастие, стремежи,
но само ти се усмихни.
Животът гаден е… отвсякъде.
Но ние и сами си го градим.
Търси любов и щастие навсякъде.
Дори и после в Ада да горим.
И в Aда?... Да… Готова съм да вляза!
Заради теб на клада да горя.
На дявола сърцето да извадя.
Лицето със шамар да изкривя.
Аз страшно много те обичам,
не искам болка в твоето сърце.
На вечно щастие обричам,
живота ти, братле…
24.07.2013 г.
©shon
© Упорита Добродушкова Todos los derechos reservados