10 oct 2015, 20:11

За тебе, живот 

  Poesía » Filosófica
756 0 2

                                    Ще грабя със шепи от тебе, живот,

                                    няма да пестя пари за забава...

                                    За едни ще бъда грешна, а за други права,

                                    но да се харесам на хората не искам,

                                    защото не се боря за слава!

 

                                    Не се знае какво утре ще се случи,

                                    какво наказание всеки от нас ще получи,

                                    затова днес ще се радвам, че дишам,

                                    за проблемите си няма да мисля,

                                    ще ги отричам!

 

                                    Всяка сълза ще ми бъде от радост,

                                    стичаща се по бузите ми, носеща сладост...

                                    Често с глас ще се смея,

                                    ще докажа, че не само съществувам, а и живея!

                                    

© Виктория Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??