Минало не се забравя,
А бъдещето се гради.
Радостта не се прибавя
Газейки пък във беди.
А целунатите устни
Разцъфтяват, като мак.
И всички думички са вкусни
Тиражирани на крак.
А да се целунем пак!
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados