За трохичка любов
Като клошари
В живота си ровим
За капчица нежност
По стръмното ходим
Не спираме да търсим
Останало ли е добро
Истинско ли е било
Ръцете молят...
Не за милостиня
Очите търсят...
Не пустиня
Заринахме се
В злоба и боклук
Живееме напук
Като клошари
Търсещи троха...
Надежда...
Скрита в сметта
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados