10 mar 2007, 1:49

За Твоята Душа 

  Poesía
535 0 0

В този час сега
искам да видя твоята душа
но искам да сме там на края на света
където има само красиви неща
за да мога без да се свеня
когато надникна в твоята душа
и видя една дори малка мечта
да мога само да протегна ръка
там на края на света
да хвана Реалността
да ти подаря тази малка мечта
и да видя как твоята душа
се изпълва с още топлина.

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??