Покарай мене времето минава,
покрай мене всяко нещо се мени.
А душата, тя не остарява,
затова душа е - вечно да лети.
И когато тялото немощно
се изправи пред реалността,
тогава няма сили то за още,
но идваш, ти си любовта.
Като животворна глътка младост
днес за моята душа си ти,
даряваща живота с много радост,
даряваща усмивки, сбъдваща мечти.
И нека времето безмилостно минава,
и нека всяко нещо се мени!
А любовта ти в моето сърце остава,
любов, която вечно ще гори!
18.07.2008
© Габи К. Todos los derechos reservados