Всеки ден от живота ми става така -
събуждам се рано и ставам, закусвам,
обядвам, вечерям и лягам да спя.
И ям аз, и пия, и мезя за тия, с които върви,
а през другите дни си лежа на леглото
и решавам судоку във трудности три.
Имам си девет живота и работи три -
събуди се, наяж се - напий се и лягай да спиш!
Животът живее ме, доста дори.
Живеем за трите, мечтаем четвърто
да свърши изцяло по Божията Воля
светът - да летим навред с чисти души
на ангели, вече без грижите три.
© Георги Мишев Todos los derechos reservados