Ти каза ù край, когато безкрай тя търсеше подкрепа.
Не знаеш какво е да питаш защо не ми дари утеха.
Приятелю, кажи ми, защо изневери ми?
Боли като не зная с какво заслужих края.
НЕ Я ЗАБОЛЯ, ЧЕ ВЕЧЕ ЛЮБОВ КЪМ НЕЯ НЕ ИЗПИТВАШ.
НЕ Я ЗАБОЛЯ, ЧЕ ДРУГА ЖЕНА ДО СЕБЕ СИ ПОИСКА.
НО КАК ПОЗВОЛИ ДВАЖ ПÒ ДА БОЛИ В СЪРЦЕТО НА ПРИЯТЕЛ?
ТИ БЕШЕ ЛЮБИМ, ПРЕВЪРНАЛ СЕ В ДИМ И ИСТИНСКИ ПРЕДАТЕЛ.
Тя продължи в живота напред, но ти не я остави.
Защо ù звъниш, когато не спиш, нали я изостави?
Върви си сега по пътя, поел към други хоризонти.
Истина, душата време е днес друг мъж да я стопли.
© Боряна Todos los derechos reservados