Сърдиш се, че те ревнувам,
но май имам причина.
Аз всяка нощ дори те сънувам,
а ти при нея замина.
Пред мене ти нея избра,
може би защото е по-красива,
а може би е просто поредната,
която в сърцето ти обич налива?
Дали тя на мене прилича
и за всичко ще си мълчи?
Просто недей го отрича...
аз те обичах, а ти ме нарани!
© Мария Петкова Todos los derechos reservados