Приятелите се броят на пръсти
къде ли сте, аз все Ви търся...
А бяхте много, клехте се във вярност
но смихте се във тази давност...
Приятелство - звучи с Надежда
за спомени и нови срещи,
изчезнахте, забрава, тегоба,
а колко нужни сте...
--- 0 ---
Добрата дума липсва
спомените писват,
надеждата остава...
но всичко е забрава...
--- 0 ---
Крадях от себе си
да съм със Вас,
а няма никого
в самотен час...
© Вал Герх Todos los derechos reservados