18 ago 2013, 20:35

Забравен багаж 

  Poesía » Filosófica
551 1 0

Забравил е някой на гарата на моето сърце своя багаж -

огромен сак пълен с амбиции,

безумна смелост и кураж.

Забравил е чанти пълни с мечти,

преливащи от живот -

забравил е дрехите си,

пропити с Любов.

 

Пътник без име и адрес,

без вчера и днес,

съдбата довяла е на моя адрес.

Забравил е тук всяко свое вдишване

във въздуха впито -

забравил себе си неизвестния... отлитна.

© Виолета Веселинова - Ил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??