Снимай въздуха на твоето отсъствие.
Дихание от болка прималяла.
Снимай как любов разкъсва ме,
всеки миг след нашата раздяла.
Снимай мисъл тежка как гори
в ума, в отражението на плътта.
Снимай неизплаканите ми сълзи
и безумно силната тъга.
Снимай звука от погубения смях,
заглъхналия шум на две сърца.
Снимай неродените ни рожби, тях
не ще забравиш, без лица.
И всички снимки подреди в албума,
забравен в ракла от любов.
Надписан - „Тя обича като луда".
P.S. А той не бе готов...
© Даниела Todos los derechos reservados
Тежи въздуха тук!Поздрави, Даниела!