Един ден ще се върнеш знам…,
но тогава теб ще те боли.
Ще те приема само за да си отмъстя.
Ще видиш как любов догаря,
ще търсиш очите ми,
но те вече ще са на друг,
ще искаш милувките ми,
но те ще са на друг,
ще искаш да обичам теб
но стига вече…ЗАБРАВИ
© Илияна Мечкова Todos los derechos reservados
Силна емоция има в стиха ти!
Желая ти приятен и усмихнат ден Илияна