Забрави за мен завинаги!
Забрави за моя лик!
Забрави за моите целувки!
Забрави за моите милувки!
Забрави, че някога съм те търсила!
Забрави, че исках да си с мен!
Забрави, че те обичах тайно!
Забрави, че мечтаех все за теб!
Забрави за нашите разговори!
Забрави за нашите срещи!
Забрави за нашите прегръдки!
Забрави за нашите целувки!
Забрави всичко, което ти причиних и живей живота си без мен!!!
© ДяВоЛчЕ Todos los derechos reservados