зелена гора - загубвам се
плетена ситно - заплитам се
жълта трева - изоставам
червено момиче - всезнаещо
виждам пазача - забързано
движи се вяло - омръзна ми
стъпвам на пода, притихвам
играем със него на вързано
мярнах зад храста говедата
рошави, шарени звуци от флейта
всичко е ясно - както е писано,
пак ще се пише - още рано е
погледнах часовника и завидях му
колко е сигурен в полета
бавно смехът оживява
- всичко написах - ми каза гората
майче ще свършваме -
някои си тръгнаха
към оцелелите още придържам се
кра...
© Огрян Орешников Todos los derechos reservados
Така добре се връзват....
Как си усетил момента....
Поздрав и продължавай...