Прощална песен пея за страстта,
с която любовта отново се сбогува.
Тъй както в път изпраща се дете,
поело на желанието да робува,
прегръдката ѝ ме остави точно тук.
Това е мястото на посрещача.
Целувките, за кой ли всъщност път,
да съхранявам, моя е задача.
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados