И става по-различо всичко,
очички вечер щом затворя
и пъстроцветните звездички
с вълшебен глас ми заговорят.
Ще си попеем със принцеси
за Шаро и за Зайо Байо,
а със танцуващи дръвчета
на жоменка ще поиграем.
Със рицар сладки ще печем,
със дракони на плаж ще ходим,
с Мецанка боровинки ще берем,
с крокодил из джунглата ще бродим.
Ще карам въртолет над океана,
на гости ще отида на делфин,
русалка за опашката ще хвана.
С метлата на Баба Яга ще летим
и ако ми остане време,
цветята ще превърна в пеперуди.
Мамо, толкова задачи нощем чакат мене!
Как искаш да съм завит, когато се събудим!?
07.11.2012г.
гр. Сопот
© Събина Брайчева Todos los derechos reservados
Права си, не му трябва корекция.