28 oct 2011, 20:43

Задраскан свят 

  Poesía
484 0 0

Планината спи под преспи сняг.

Зайчета правят стъпки в снега

и слънцето в тях се оглежда,

бял сняг покрива стария

и мирише на слънце и облаци.

Душата ми  преживя такава зима

и се загуби в лавина от чувства,

под задраскан свят кокиче се

усмихва.

© Ваня Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??