Задъхано "Здравей!", а после "Сбогом!".
Задъхано "Обичам!" и "Върви!".
Задъхано се любим или мразим.
Задъхано, че времето лети...
Задъхано мечтаем и копнеем.
Задъхано щастливи сме дори.
Задъхано работим и живеем.
Задъхано, че времето лети...
Задъхано строиме всички кули.
Задъхано рушим ги после в миг.
Задъхано отглеждаме и учим.
Задъхано, че времето лети...
Задъхано от хорските привички.
Задъхано във сивия ни ден.
Животът си препуска - моля, спирка.
Ту слизаш, ту се качваш - устремен.
© Малита Малита Todos los derechos reservados