7 feb 2008, 15:27

Заедно 

  Poesía » De amor
580 0 6
Заедно

(посветено на съпругата ми)

Ръка за ръка, сърце във сърце,
тяло при тяло, очи към очи,
съдба със съдба, лице до лице,
стъпки връз стъпки, Небе и Лъчи.

Сезон след сезон, радост над болки,
сила от Сила, телеса под контрол,
тухла по тухла, свят, обиколки,
Път през смъртта, Той на Престол.

06. 02. 2008 г.
Прага

© Станимир Тахов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??