Музика закриля ми душата,
И музика разнищва ме без жал,
Объркана,
Аз плача тайничко за времената,
Когато думичката "заедно"
Значеше на пет минути път един от друг…
Сега сме заедно,
Но сме заедно във мечтата,
А в реалността ний бягаме един от друг,
В нощта се търсим, търсим светлината,
Ала съмне ли, разделя ни денят…
Обичаме се
И доказахме го на съдбата,
Доказахме,
Че нищо не е в сила да ни раздели,
Доказахме,
Че и стотици километри
са нищожни пред душата,
щом има за кого сърцето да тупти…
© Лилия Todos los derechos reservados