29 ene 2013, 20:09

Загубена... 

  Poesía » Versos blancos
854 0 1

Бяло лице.
Бели ръце.
Всичко е бяло.
Точно като теб.
Разхождаш се безцелно в този хаос.
Търсиш ме, но мен ме няма...
Къде ли съм ? О, мила пак ме загуби...
Защо ми го причиняваш...?
Защо избяга от "WONDERLAND"?
Къде ти бе умът...?
Сега всичко е бяло... сега всичко е безчувствено...
Щастлива ли си ?
Не или може би ДА?
Кажи ми! Hе мълчи...
А, да, забравих... хаосът те обзе, сега си просто едно бяло телце...
Самотно и объркано... загубено и глупаво... това си ти сега!
Открий ме и може би ще те намеря отново...
Шансът е само един, не го пропилявай...
Часовникът изтича, времето и скъпо... прашинките се събират, не търпят раздяла...
Гонят се една след друга...
Часовникът...
няма време за теб...!

 

*WONDERLAND - Страната на чудесата

© Отрова Кобейн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??