Как можа да ми го причиниш?
Какво ти сторих, за да ме нараниш?
Толкова ли ме мpазиш?
Вярвай ми, ще искаш да се върна,
но аз ще съм далеч от това,
вече преодоляла те, нова.
Друг ще краде усмивката ми,
а ти ще съжаляваш за загубата си.
Аз няма да повторя грешката.
Няма да се върна при теб,
ще гледам само напред!
© Селин Уиз Todos los derechos reservados