Захар
с нея
си искаме
захарчета по кафетата
веднъж- тя
веднъж- аз
обзалагаме се
и се заливаме от смях
не ни отказват
пълнят шепите ни
пием най-сладкото кафе
със слънце, вятър
и с усмивки
на варненски момичета
късо
като летен флирт
с тръпчивия вкус
на море
остана ми едно захарче
за теб
© Радка Миндова Todos los derechos reservados