Твоя парфюм във въздуха долавям,
а гласът ти като песен звучи.
С твоя поглед се заигравам,
особен блясък в очите ми блести.
Поглеждаш ме, казваш ми "здравей",
усещам как пламва лицето ми.
Топъл вятър вей,
развява леко косите ми.
Усмихвам се леко
и здрависваме се.
Много е прекрасно
да докосвам твоите ръце.
© Пролетното момиче Todos los derechos reservados