Ще те накарам да се влюбваш в мен,
отново и отново.
Душата ти ще взема в плен.
Повярвай, че го мога!
Очите ти ще искат мен
и само мен да виждат.
Ще влизам, като светлина във мрак
в зениците ти свидни!
Ръцете ти ще искат мен
безспирно да докосват.
И сам ще искаш да си в плен.
Ще бъдеш омагьосан!
© Марияна Ангелова Todos los derechos reservados