Ще те погледна
с две крила на гларус,
понесли синя обич под небето.
Ще те погледна -
и дано се сетиш,
че моите очи са морскосини.
Ще те погледна!
Да се стряскаш буден
от мълнията жълта на смеха ми.
Ще те погледна...
© Ива Котине Todos los derechos reservados