9 feb 2013, 14:46  

Заклинание 

  Poesía » De amor
442 0 0

Заклинание



Колко Много - Те Обичам!
Ден люлее се, Нощта.
Всеки миг на Теб го вричам.
С ангелски крила летя!

Миг - въздигащ, миг - безмерен,
с нежност в лъч пресътворен,
миг - нетленен, вечен, верен -
радост, смисъл си за Мен.

Толкоз Много - Те Обичам!
Знам, че знаеш ти това! ...
И светът на Теб прилича,
влял се в Моята душа!



Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??