Заключено сърце
С девет ключа заключих сърцето си,
за да спре то да страда!
Исках на тъга и на болка да поставя преграда.
Като бедно сираче то се сви във хралупа -
нито радост, ни болка да намери пролука.
И се нижеха дни сиви, обикновени...
Где сте, мигове луди?
Где сте, нощи вълшебни?
Таня Иванова
© Таня Ив Todos los derechos reservados