17 nov 2009, 10:07

Закони (басня) 

  Poesía
502 0 3

  

       

Закони (басня)

        

Щраус един не веднъж оцелял,
следвайки своя неписан закон:
“Главата в пясъка!”, щом  буря видял!
... веднъж вместо пясък уцелил... бетон!
             
              

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??