Късно ли е вече
закъснях ли днес.
Времето кога изтече,
сякаш пътников експрес.
Късно ли е да простя
и да върна миналото ни.
Как за теб да се родя
и да кажа "Време спри".
Късно е, да знам, че свърши,
приказка създадена от нас.
А живота продължава да руши,
спомени останали в запас.
© ЕЛЕНА ГОГОВА Todos los derechos reservados