27 abr 2015, 18:18

Закъсняла изповед 

  Poesía » De amor
293 0 2

ЗАКЪСНЯЛА ИЗПОВЕД

 

Аз виждам вече, че сме стари,

но туй за мен не е проблем...

До днес останахме другари,

 от онзи първи майски ден!

 

За тебе мила и децата,

не сядам с никой да споря.

Комфортно ми е на душата,

дори и щом ви спомена!

 

Сега сме други, но аз помня,

каква принцеса бе за мен

и наште чувства чудотворни,

останали до днешен ден!

 

И в туй полувековно време,

не се наситих да съм с теб!

И днес от любовта береме,

красим живота си нелек!

 

Аз пазих свята  любовта ни!

Щастлив бях, че със теб живях...

И с чувствата от младостта ни,

пред всички трудности вървях!

 

О, нищо,че сме вече стари,

но младостта е още с нас...

Омразата не ни разкара,

не я допуснахме на власт.

 

Живеем с дъщери и внуци...

И всичко в къщи е тамам.

В живота кършиме колтуци,

и молим Бога в своя храм!

 

Не съм готов да съжалявам,

аз за било и не било,

и твой най-искрен фен оставам

и съм със вдигнато чело!

15.10.2014г.Драгойново

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря, че ме разбрахте! Не много хора знаят какво са колтуци,
    макар, че това е чиста българска дума. И понеже колтуците вредят на растението, добрия стопанин ги кърши и ги премахва, за да увуличи плода, който очаква!
  • Дано повече хора знаят какво означава "В живота кършиме колтуци,
    и молим Бога в своя храм! Аплодисменти за това!
Propuestas
: ??:??