14 nov 2010, 11:41

Закъсняла оран 

  Poesía » Erótica
998 0 0

Видях в очите почуда,

когато докосна ми ралото.

С дъх разцепи студа,

отрони се между бреговете ти влага

и в есен ръждива обагари се то.

© Петър Каменов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??