13 feb 2005, 23:46

Залез 

  Poesía
1371 0 2
Смехът под слънцето залязва
и вярата поема своя път,
но истината трудно ще изчезне
дори когато грабне я сънят.

Мечтите сластни тъмното ще иска
и ще потънат радост и тъга,
и пак отчаяна от черните си мисли
ще литна на крилете на смъртта.

Обичам да се взирам във безкрая
на мрачните и шепнещи души,
да търся истината във очите,
плуващи безмислено в сълзи.

© Ани Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??