Слънце усмихва се в небеса,
огрява то цветя засмени
и пият те свежата роса,
но понякога са натъжени.
И то залязва, чезне ден,
звездица грее ме със светлина
и лъчът и топъл и засмен
чезне зад облак, чезне в тъмнина...
© Георги Todos los derechos reservados