18 jul 2011, 1:13

Залез 

  Poesía » De amor
511 0 1

Залез

 

Мораво-червен залез

те потапя в изобилие от съблазън,

изключваш с него всяка неприязън,

той шепне нежни обещания,

докосва сърцето с романтични завещания!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??