Залез на радост.
Уморени, мечтите
прибират криле.
Заспива младост.
Тихо гаснат звездите.
Смърт гладна снове...
Вяра-светулка
над цветченца-надежди
полека лети.
Моля те , Боже,
туй, което отне ми -
за миг ми върни...
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados