16 may 2007, 10:57

ЗАЛЕЗИ 

  Poesía
687 0 4
                           

                                                
Със всеки залез нещо си отива,
умира, там във вечността!
И този вечен кръговрат не спира -
с утрото се ражда мъдростта!
Умира със залеза и любовта,
умира, но се ражда вяра,
че може би живота не свършва със смъртта,
а нещо свято там остава!
Остава вярата във по-добро,
в това, че някой тайно те обича
и може би си струва този мой живот
да си го върна и обичам.
След всеки залез идва ново утро,
след всяка болка идва любовта,
след всяка малка смърт,
се раждаш, заедно с живота!

© Деси Инджева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Дуся, прекрасен стих!!!!!!!!!!!!
  • ЗАЛЕЗИ има за тия които не ПИШАТ...Бел,
  • Благодаря за мнението! Публикувам моите отдавнашни първи стъпки в поезията!
  • Деси... моля те погледни ритъма и римата!
    Имаш страхотни идеи, реализирай ги по-добре!
    Поздравявам те!!!
Propuestas
: ??:??