7 may 2015, 22:13

Залезът... 

  Poesía
513 0 1
Залезът
напуска моя дом
и върху порцелана
се задържа...
Изстинал е отдавна чая...
Денят - 
отново пуст
и празен се оказва...
"За после" всичко пак
отлагам...
А в стаята ми топла
думи - вестникарски шумолят...
И пак
трепти необичайно
с песента си
вечер... късогледа...

© Пенка Обновенска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??