6 ago 2015, 13:59  

Тъжно ми е! 

  Poesía » De amor
296 0 0

Дъждът спря, дъга блести -

от лъчите сияят небеса.

И толкова хубава си ти

и пълна с вълшебни чудеса.

 

Но сам ще остана аз

далеч от ласката твоя,

боли ме и усещам мраз -

нивга няма да си моя...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??