Залязващо
И поляга над къщите ...огнено
и обагря небето в златисто,
и прощално ме гледа през облаци,
тъй далечно, и толкова близко...
И ми спира дъха и сърцето,
запечатвам го в кадър и зная,
че по детски ще гледам в небето
и за залези все ще мечтая...
08.07.23г.
© Сиси Todos los derechos reservados