Заменям...
Всички хризантеми на света
заменям за едно
посърнало от студ кокиче.
"Изпитаните" си приятелства
заменям за едно
трудно и несигурно обичане...
Надеждата
за снежна Коледа
не сменям.
Бялото И радостно
наричане...
13.11.2012 год.
© Радка Миндова Todos los derechos reservados