На моята приятелка и колежка Дианка Кръстева
Замина си,
звездичка малка на небето се яви.
Замина си
и времето заплака с бисерни сълзи…
Замина си,
приятелко, ще липсваш в моята душа.
Замина си
и болката изпълни тази тишина.
Замина си,
но ти остави във живота си следа.
Замина си…
Завинаги ще те запомня с доброта.
Замина си,
но знам, Вселената ще те запази,
приятелко,
в енергия, която ще ни пази.
Замина си,
звездичка малка на небето се яви.
Замина си
и времето заплака с бисерни сълзи…
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados