Замълчи, за миналото не те питам.
Не ми напомняй спомени предишни...
Забравям бройка или поне ще се опитам
да не мисля, че ще съм една от всички бивши.
Замълчи... всяка дума е излишна.
Ръцете ти говорят по-красив език.
Не ме сравнявай с никоя предишна...
в тишината бяла се чува моят вик.
Замълчи... аз знам,че има други.
Сърцето ми отдавна е усетило това.
Не се учудвам как безброй момичета, съпруги...
така силно отричат Любовта...
Замълчи... не ме лъжи и мен,
поне в това да бъда по-различна.
И помни... ще дойде ден,
когато и аз ще бъда безразлична!
© Миряна Венелинова Todos los derechos reservados
"Замълчи... не ме лъжи и мен,
поне в това да бъда по-различна.
И помни... ще дойде ден,
когато и аз ще бъда безразлична!"
Надявам се да успееш,защото при мен не се получава!Успех!