История,
нареждаща се като пъзел,
сетивно възприемане,
своеобразен темперамент,
съмнения пробождащи,
душевно състояние,
вик за познаване,
търсена самоличност...
... изискан вкус,
запечатано безумие.
Погълнат живот,
спомени,
обсипани с вяра,
познато начало,
ненамерен край
с обичани хора.
Непознато село,
мирис на смола,
бели къщи,
каменни пейки,
тясна улица,
ниска врата,
скромно огнище,
дървена маса за двама...
... традиционен вкус,
запечатано влюбване.
© Славка Todos los derechos reservados