Мое малко момиче,мое малко дете,
писмо с целувка оставям
в твоя дневник с ключе.
Често чети го, когато
усмивка скрила си в джоба
или сълзите са вече реки...
Дай на чувствата воля,
сърцето на мама,
за теб ще тупти!
© I. Gabrovska Todos los derechos reservados