Запей чудесна
пак с мечти.
Бъди словесна
и най- звездна
обич ти.
Повлякоха ме
зли води,
душата стягат
сто беди.
Съдба нелесна
ме гнети
и ще изчезна
в черна бездна,
без следи.
Запей чудесна
пак с мечти.
Бъди словесна
и най- звездна
обич ти.
Спаси сърцето
да тупти,
че само с тебе
то пламти.
Преблаговестна
долети
и чисто честна,
нежносветна
заблести.
Запей чудесна
пак с мечти.
Бъди словесна
и най- звездна
обич ти...
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados