12 feb 2010, 10:19

Запомни ме 

  Poesía » De amor
865 0 5

Едно те моля само:
запомни ме,
но не с последните години на досада.
Не ме намразвай!
Просто запомни ме, когато
без пощада носех ти наслада.
Запомни от мен най-хубавото само -
страстта и саможертвата горчива.
Забрави за клетвите лъжливи,
омразата - и тя не ти отива.
Недей си спомня как със тебе плача!
Забрави за мъката при дългите раздели.
Помни ме гола с теб на плажа,
щастливи, от любов обезумели.
И в малката хотелска стая - помни ме.
Скрий от нея ключа.
Не ме предавай,
просто пощади ме!
Сърцето позволи ми да отключа.
Спомни си нежността ми
и някъде дълбоко в тебе скрий я.
Не я споделяй, нито преразказвай,
в сърцето си дълбоко съхрани я!
И в мигове, когато ти е тежко,
извади я пак наяве.
Извади я, но не я споделяй,
моля те, не я опорочавай!
Най-хубавото само - любовта ми,
заради мене пощади
и запомни ме.

© Галина Матева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Разплака ме, Галенце ! Страхотни стихове ! Браво , момичето ми !
  • Браво!Страхотно е.
  • Галя, страхотно е! Браво!
  • Много е хубаво.
    Поздравления.
  • По принцип, творби които носят белега на любовно разочарование не се радват на позитивна оценка от мен. Но въпреки това, стихотворението ти е СТРАХОТНО! Много ми харесва!
    Имам само забележка към мааалко повече прецизност. Трябва му полир, шлайф и лак. Е, тогава вече!...
Propuestas
: ??:??