12 may 2009, 15:45

Запомням те с... 

  Poesía
562 0 6

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=nCswrmH7FZQ

 

 

Запомням те с...

                 

Нарисувах си с мисли аз твоето име -
Една неизпълнена моя мечта.
Желана, отбягвана, търсена, скри ме
На облаче, плуващо в цветна дъга.
Отлитам сега… този полет плени ме…
Слънчев лъч ме отвежда далече сега…
Топъл, светъл и искрен, но с твоето име.

(по мечтана пътека аз вече летя…)

               

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??